Focşani: Nu au primit pensiile de sărbători pentru că banii au dispărut de la poştaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pensiile ar fi trebuit să ajungă la persoanele cu dizabilităţi înainte de Crăciun.
Pensiile ar fi trebuit să ajungă la persoanele cu dizabilităţi înainte de Crăciun.

Reprezentanţii Poştei Române le-au promis oamenilor că le vor trimite alţi bani în curând. Poşta Română a demarat o anchetă întrucât poştaşul din Obrejiţa este bănuit că şi-ar fi însuşit banii. Poliţia nu a întocmit încă un dosar în cauză pentru că nu a primit încă o sesizare în acest sens.

Persoanele cu handicap din comuna Obrejiţa au rămas fără pensie înainte de sărbători. Poştaşul din comună, Costică Munteanu, a sesizat poliţia că banii, câteva mii de lei, i-au fost furaţi din cutia de valori.

Acesta ţinea cutia acasă întrucât primăria din localitate a ars într-un incendiu în urmă cu două săptămâni.

Poliţia nu a întocmit un dosar penal în cauză întrucât nu există nici o sesizare depusă din partea Poştei Române sau de factorul poştal care să reclame furtul, implicit dispariţia banilor, ne-a declarat subcomisarul Zorel Burlan din cadrul IPJ Vrancea.

Poştaşul din Obrejiţa este cercetat şi de superioriii săi întrucât este bănuit că şi-ar fi însuşit banii persoanelor cu handicap.

Poşta Română i-a înştiinţat pe reprezentanţii primăriei Obrejiţa că vor trimite în curând alţi bani pentru indemnizaţii.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite