Focşani: Ofertele de petrecere a sărbătorilor, între Sovata şi palmierii cubanezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un sejur în Austria variază între 280 şi 1.030 de euro.
Un sejur în Austria variază între 280 şi 1.030 de euro.

Sărbătorile de iarnă reprezintă unul dintre cele mai prielnice momente de rotunjire a veniturilor iar agenţiile de turism din judeţ şi-au scos pe piaţă ofertele încă din luna septembrie. Clienţii nu au întârziat să apară, de vreme ce preţurile sunt pentru orice buzunar, iar destinaţiile pentru toate gusturile.

„Avem oferte atât pentru Crăciun, cât şi pentru Revelion, iar unele hoteluri sunt ocupate în proporţie de 100% încă de la începutul lui octombrie. De exemplu, de Crăciun, un pachet la Viena sau Budapesta costă în jur de 199 de euro de persoană, preţ în care sunt incluse cinci nopţi de cazare la hotel de patru sau cinci stele", declară Daniela Gheorghiţă, agent de turism.

În ţară, tarifele pentru un sejur de trei sau patru nopţi pleacă de la 161 de lei la un hotel de două stele din Sovata şi ajung la 1.300 - 1.400 de lei în staţiuni precum Poiana Braşov, Buşteni sau Gura Humorului.

Cei care vor să petreacă Naşterea Domnului la Bâlea Lac sau Slănic Moldova vor scoate din buzunare între 400 şi 500 de lei pentru trei nopţi de cazare cu mic dejun şi cină festivă.

„Unele pachete pentru Crăciun sunt la jumătate de preţ faţă de cele de Revelion", declară Simona Milea, agent de turism.

Revelion exotic

În ceea ce priveşte ofertele de Revelion, la mare căutare sunt sejururile în staţiunile montane din România, ale căror preţuri variază între 400 şi 2.000 de lei, dar şi cele din Austria cu tarife între 280 şi 1.030 de euro.

Însă, vrâncenii cu dare de mână pot alege să se relaxeze într-o destinaţie exotică, precum Cuba sau Thailanda, unde pentru 3.000 de euro au parte de zece nopţi de cazare la un hotel de cinci stele all-inclusive.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite