Focşani: O minoră aflată sub influenţa băuturilor alcoolice a dat cu maşina peste o tânără chiar pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentul s-a produs seara trecută în jurul orei 23.00.
Incidentul s-a produs seara trecută în jurul orei 23.00.

Şoferiţa în vârstă de 16 ani s-a ales cu dosar penal înainte de a împlini vârsta majoratului. Tânăra accidentată a scăpat cu răni uşoare.

UPDATE. Minora împrumutase maşina, un Matiz, de la prietenul ei. Acesta riscă să fie cercetat penal pentru că a împrumutat autoturismul unei persoane despre care ştia că nu posedă permis de conducere.

O minoră în vârstă de 16 ani din comuna Nereju a accidentat seara trecută o tânără de 24 de ani chiar pe trecerea de pietoni. S-a întâmplat pe strada

Cuza Vodă din Focşani. Minora nu poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. După ce a acroşat pietonul, a fugit de la locul accidentului. Din fericire, tânăra lovită a scăpat cu răni urşoare.

Minora s-a ales cu dosar penal, înainte de a împlini vârsta majoratului. „Cu ocazia testării alcooltest a rezultat o valoare de 0,06 mg./l alcool pur în aer expirat. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a evenimentului, în cauză întocmindu-se dosar penal", se arată într-un comunicat de presă emis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite