Focşani: Micuţii vrânceni au trimis scrisori în Laponia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert i-a expediat din timp scrisoarea Moşului
Robert i-a expediat din timp scrisoarea Moşului

Copiii au luat cu aslt oficiile poştale din Focşani, pentru a cumpăra scrisorile personalizate pentru a le completa şi a le trimite lui Moş Crăciun. Ei au şansa de a câştiga şi o excursie în ţara lui Moş Crăciun.

„Dragă Moşule, mă numesc Robert Dochioiu, din Focşani, am zece ani şi aş dori să-mi aduci drept cadou de Crăciun o maşinuţă telighidată care filmează, aşa cum am văzut în filmul <<Denis, singur acasă 3>>".

Aşa îşi începe Robert scrisoarea specială către Moş Crăciun, scrisă pe un formular special, cumpărat de la Oficiul poştal, formular pe care a plătit patru lei. Este vorba despre campania „Intră în lumea magică a lui Moş Crăciun", dedicată copiilor cu vârsta între trei şi 14 ani, campanie care se desfăşoară la nivelul oficiilor poştale din Vrancea, până pe data de 31 decembrie.

Sunt puse la dispoziţia copiilor 4.800 de scrisori frumos ilustrate grafic şi gata completate cu adresa Moşului din Laponia, rolul micuţilor fiind doar acela de a completa mesajul cu doleanţe către darnicul Moş Crăciun.

Moşul îi aşteaptă în Laponia

„Am avut mulţi clienţi care au cumpărat aceste formulare, în special din rândul elevilor. Au venit chiar şi clase întregi, care ne-au solicitat setul de formulare pentru a-i scrie lui Moş Crăciun. Sperăm ca până la sfârşitul campaniei să epuizăm întreg stocul de scrisori", ne-a precizat Daniela Gogean, economist cu probleme de marketing în cadrul Sucursalei Vrancea a Poştei Române.

Deşi copiii au dat buzna să-i scrie lui Moş Crăciun ce cadouri să le aducă de sărbători, aceştia au aflat că pot avea şansa să-l întâlnească pe Moş, chiar la el acasă, în Laponia, în urma unei trageri la sorţi care va avea loc după Anul Nou.

Vor fi cinci norocoşi care vor primi un voucher turistic în valoare de 2.000 de euro, ce va putea fi utilizat în ţara lui Moş Crăciun.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite