Focşani: Medicul Beatrice Bălan este acuzat de furt şi lovire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dr. Bălan susţine că acuzaţiile pacientei nu sunt întemeiate.
Dr. Bălan susţine că acuzaţiile pacientei nu sunt întemeiate.

Dr. Beatrice Bălan este din nou ţinta unor reclamaţii, atât din partea pacienţilor cât şi a conducerii secţiei de  Boli Infecto - Contagioase unde lucrează. Femeia care ar fi fost lovită de doctoriţa Bălan a depus o reclamaţie la direcţia Spitalului Judeţean. Cadrul medical este cunoscut pentru comportament agresiv asupra pacienţilor şi a colegilor.

Ileana Mihai, femeia care a reclamat că ar fi fost lovită de medicul Beatrice Bălan s-a prezentat la secretariatul Spitalului Judeţean din Focşani şi a lăsat plângerea în scris.

Pacienta susţine că a fost internată în secţie câteva zile cu nepotul său. După ce a fost anunţată că va fi externată s-a prezentat la cabinetul medicului de gardă pentru a primi biletul de externare şi celelalte documente medicale.

Femeia a reclamat că medicul ar f lovit-o cu palma peste faţă în momentul în care i-a cerut acesteia socoteală pentru că a fost ţinută la uşă.

Medicul neagă acuzaţiile

Medicul Beatrice Bălan ne-a declarat că nu s-a petrecut nimic. "Nu s-a întâmplat nimic şi dacă voi da explicaţii o voi face în faţa conducerii spitalului. Eu consider că nu s-a întâmplat nimic neplăcut în secţie", a spus aceasta.

Conducerea spitalului susţine că va demara o anchetă. "Am înregistrat plângerea pacientei în legătură cu medicul Beatrice Bălan. Va urma o anchetă care să stabilească cu certitudine ce s-a întâmplat", a declarat Alina Pelin, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Focşani.

Şi-a sechestrat şefa şi toţi pacienţii din salon

Medicul Beatrice Bălan, de altfel cunoscută pentru comportament agresiv, este acuzată şi că a sechestrat marţi toţi pacienţii în salonul de triaj de la secţia de Boli Infecto - Contagioase inclusive pe şefa ei, dr. Georgeta Şerban. "A închis toate uşile de la salonul de triaj de la etajul doi cu toţi pacienţii înauntru. Şi pe mine m-a închis acolo să îmi ia cheia pentru ca nimeni să nu mai intre în salon. Probabil se temea de rudele femeii. Pacienta a venit la mine şi mi-a spus că nu îi dă fişa de externare pentru nepot şi mi-a spus că i-a dat o palmă peste faţă. Era roşie pe faţă femeia", ne-a spus dr. Georgeta Şerban.

A furat parafa şefului de secţie

Medicul de la Infecto - Contagioase a avut mai multe accese de furie marţi. „Mi-a luat parafa de pe birou. Directorul spitalului mi-a spus să chem poliţia dar un asistent a reuşit să îmi recupereze parafa după câteva ore", ne-a spus Georgeta Şerban. Conducerea Spitalului Judeţean "Sf. Pantelimon" i-a cerut acesteia să facă un referat în care să menţioneze problemele create de dr. Bălan.

Medicul Beatrice Bălan a fost pensionată pe caz de boală cu handicap grav pentru tulburări neurologice, diagnostic emis de o clinică din Iaşi, dar a fost reîncadrată în muncă prin hotărâre judecătorească.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite