Focşani: Judecătorii au decis / Rezmeriţă rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ofiţerii sub acoperire au cumpărat mai multe pliculeţe cu canabis de la rezmeriţă înainte de a programa tranzacţia de un kg.
Ofiţerii sub acoperire au cumpărat mai multe pliculeţe cu canabis de la rezmeriţă înainte de a programa tranzacţia de un kg.

Instanţa a refuzat recursul inculpatului Adrian Rezmeriţă (19 ani) arestat preventiv pentru trafic de droguri la sfârşitul săptămânii trecute.

Mai mulţi ofiţeri sub acoperire au cumpărat de la Rezemeriţă canabis în repetate rânduri iar ultima tranzacţie autorizată ar fi fost pentru un kilogram de cânepă uscată. Inculpatul a făcut recurs la decizia Judecătoriei Focşani de a-l aresta preventiv însă magistraţii de la Curtea de Apel galaţi au decis ca acesta să rămână în arest preventiv.

Părinţii lui Rezmeriţă au depus plângere împotriva anchetatorilor la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi prin care îi acuză pe ofiţerii de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog că l-au bătut crunt pe Adrian Rezmeriţă când l-au ridicat pentru a-l duce la arest.

Poliţiştii argumentează că inculpatul a opus rezistenţă.

Rezmeriţă a fost condamnat la închisoare cu suspendare de curând pentru tentativă de omor fiind acuzat că a lovit un vecin cu o secure.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite