Focşani: Începe asfaltarea provizorie pe bd. Independenţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La intersecţia cu strada Mărăşeşti va fi montat un sens giratoriu.
La intersecţia cu strada Mărăşeşti va fi montat un sens giratoriu.

Pentru că finanţarea a fost aprobată prea târziu pentru a se mai lucra în condiţii meteo optime, bulevardul Independenţei va fi supus doar unei cosmetizări cu care să se iasă din iarnă.

SC Vega ‘93 Galaţi va începe în această săptămână lucrările pe bulevardul Independenţei. Bulevardul va fi asfaltat provizoriu pentru a fi evitate accidentele pe timpul iernii. Va fi amenajat şi sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Mărăşeşti, la Obor, însă tot provizoriu.

„Vom începe în aceste zile lucrările şi pe bd. Independenţei pentru a acoperi acea porţiune fără asfalt dar vor pune elemente din plastic şi la sensul giratoriu, pentru a evita astfel producerea accidentelor pe timpul iernii, când va fi zăpadă. Diferenţa de nivel dintre strada Mărăşeşti şi bulevard este mare, de aceea provizoriu vom pune asfalt acolo", a declarat primarul municipiului, Decebal Bacinschi.

Mai sunt de asfaltat 50 de străzi

Lucrările vor fi achitate cu banii din cel de al doilea împrumut de 25 de milioane de lei pentru care Primăria a obţinut acordul de la Ministerul Finanţelor abia în luna septembrie, după ce a trecut sezonul de vară propice pentru astfel de lucrări. În aceste zile se lucrează şi pe Săgeţii, Trimfului, Avram Iancu, Constituţiei şi Tisa, chiar dacă vremea nu este tocmai potrivită pentru aşa ceva. Din cel de al doilea împrumut, Primăria Focşani mai are de asfaltat peste 50 de străzi.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite