Focşani: Ieftinirea mobilei relansează vânzările

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu doar comercianţii de haine şi încălţăminte au dat startul reducerilor de preţuri, ci şi producătorii de mobilă care au ieftinit marfa cu până la 30%.

De exemplu, o canapea cu două fotolii, care, la sfârşitul lunii decembrie costa 2.549 de lei, acum poate fi cumpărată cu nu mai mult de 1.990 de lei.

„Practicăm reduceri între 15 şi 30% la produsele de tapiţerie, la biblioteci, dormitoare şi saltele. În aproximativ două săptămâni, vom avea promoţii şi la mobilierul modular, astfel clienţii având posibilitatea de a cumpăra separat diferite piese de mobilier", spune Tania Lazăr, reprezentant al unui magazin de mobilă din oraş.

În plus, cumpărătorii pot beneficia şi de sistemul „Buy Back" practicat de comercianţii care vor să scape de marfă într-un timp record.

„Avem o promoţie pe acest sistem de vânzare, la saltele. Aducând o saltea vecehe, clienţii pot cumpăra una nouă. Reducerea pentru o saltea de o persoană este de 40 de lei, iar în cazul uneia de două persoane, de 60 de lei. Aşadar, pe lângă oferta din magazin, clienţii beneficiază şi de aceste reduceri", declară Emil Vasilache, admnistratorul unui centru comercial cu produse de mobilier.

Promoţiile cresc vânzările

Campania de reduceri îi ajută pe comericanţi să lichideze stocurile de mobilă astfel încât, la primăvară, să iasă pe piaţă cu o nouă colecţie.

Promoţiile nu au trecut neobservate şi drept rezultat încasările au crescut considerabil, spre satisfacţia fabricanţilor şi a comerciaţilor.

„S-a simţit o creştere a vînzărilor faţă de lunile trecute. Produsele de tapiţerie şi saltelele se vând foarte bine", mai spune Tania Lazăr.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite