Focşani: Dj Bliss şi Cosmina Păsărin încing cluburile din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekend plin în cluburile din Focşani. În această seară, în Apollo Exclusive invitat special este Jay Bliss, unul dintre cei mai cunoscuţi dj ai momentului.

Bliss şi-a început cariera în oraşul său natal, Sibiu, organizând petreceri rave. În foarte scurt timp, a reuşit să ocupe un loc de cinste pe scena electronică underground, formându-şi un stil situat la limita dintre house şi techno.

Mai citiţi şi: „Drumul spre Înălţare” este expoziţia dedicată Zilei Unirii

Dj-ul şi-a pornit drumul în Europa mixând în deschiderea concertelor unor artişti ca Loco Dice, Guy Berger, Paco Osuna sau Derrick May.

Organizatorii evenimentului garantează o seară incendiară, cu multă distracţie şi muzică de top. Tinerii focşăneni care vor să danseze pe melodiile mixate de dj Jay Bliss vor trebui să scoată din buzunare câte 10 lei.

În Extrem, dj va fi Cosmina Păsărin

În Club Extrem, atmosfera va fi întreţinută, mâine seară, de Cosmina Păsărin. Venită pentru prima dată în Focşani, Cosmina le-a promis organizatorilor că va mixa timp de aproximativ patru ore piese care vor umple ringul de dans.

Clienţii vor avea parte şi de o ofertă promoţională ce include o sticlă de whisky şi două energizante la preţul de doar 140 de lei. Preţul unui bilet de intrare este în valoare de 10 lei pentru fete şi 15 lei pentru băieţi.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite