Focşani: Clubul Extrem organizează Retro - Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revelionul se repetă deseară, la Club Extrem
Revelionul se repetă deseară, la Club Extrem

Tinerii care nu au avut ocazia să se distreze în noaptea dintre ani, o pot face începând cu ora 22.30.Duminică, în club va avea loc preselecţia pentru titlurile de Mister Extrem şi Miss Mărţişor 2010. Sunt aşteptaţi toţi tinerii focşăneni, dornici de afirmare

Noul an începe în forţă în Club Extrem, cu multe evenimente şi distracţie la maximum. Deseară, începând cu orele 22.30 tinerii focşăneni sunt aşteptaţi la Retro - revelion, petrecere dedicată tuturor celor care nu ajuns în club la cumpăna dintre ani.

„Cei care nu au avut ocazia să petreacă Revelionul cu noi, îl mai pot face încă o dată cu mai multe artificii, mai multă şampanie şi cu aceeaşi muzică de petrecere", spune Cornel Tarbuzan, dj-ul clubului.

De asemenea, vor fi organizate concursuri care mai de care mai trăsnite, de karaoke sau de băut bere. Vor fi oferite super cocktailuri din partea casei tinerilor care se înscriu la cele două competiţii.

Concursuri de Mister şi Miss

Distracţia va constinua şi duminică, de la orele 16.00, când va avea loc preselecţia pentru cele mai prestigioase concursuri de frumuseţe ale primăverii: Mister Extrem şi Miss Mărţişor 2010.

„Cei care trec de preselecţie au şansa să se distreze la maxim, chiar de la repetiţii, dar să şi muncească, desigur, pentru că a participa la un astfel de eveniment nu e simplu deloc, dar e foarte frumos şi în funcţie de determinarea fiecăruia poate ieşi chiar extraordinar", mai spune Cornel Trabuzan.

Participanţii vor fi răsplătiţi cu premii deosebite şi vor avea o şansă deosebită de afirmare.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite