Focşani: Clopotul Bisericii Coroteni, căutat cu detectivi particulari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iniţiativa aparţine primarului comunei, Valerică Zamfirescu ce vrea cu orice preţ să prindă hoţii.

În timp ce poliţiştii bâjbâie în acţiunile de cătare a clopotului bisericii furat în noaptea de Revelion pentru a fi vândut la fier vechi, detectivii mişună prin comuna Slobozia Bradului şi ia lumea la întrebări pentru a-şi duce misiunea la bun sfârşit, adică să prindă hoţii care au furat clopotul.

Detectivii particulari sunt angajaţi ai unei firme de specialitate din Bucureşti şi au fost tocmiţi chiar de primarul comunei, Valerică Zamfirescu, de profesie militar.

image

"Am vorbit cu detectivii şi plata se va face la aducerea clopotului. Aşa am stabilit. Oricum banii vor fi daţi din fondul Bisericii. Detectivii au început deja să întrebe lumea în sat. Mai bine de jumătae din oameni au fost întrebaţi. Oamenii sunt speriaţi deja dar sper să găsim făptaşii şi clopotul. Detectivii se mişcă repede oricum. Au acţionat din primul moment de când am bătut palma. Până vom găsi clopotul, şi sunt convins că îl vom găsi, am comandat unul nou pentru biserică întrucât momentan funcţioenază fără" , ne-a spus mândru edilul (foto mijloc).

image

Clopotul furat valorează 30.000 de lei. Este cunoscut faptul că în omuna Slobozia Bradului, mulţi localnici se ocupă cu vânzarea de fier vechi mulţi dintre ei fiind deja depistaţi cu marfă fără documente de provenienţă. Au fost amendaţi cu câte 500 de lei de poliţie, li s-a confiscate marfa dar detectivii îşi continuă investigaţiile.

De altfel, în judeţul Vrancea au avut loc şi multe furturi de cazane de ţuică la începutul lunii ce au fost vândute tot la fier vechi. Din păcate în celelalte comune fac cercetări doar poliţiştii.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite