Focşani: Bijuterii şi blănuri pentru darul de sub pom

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ofertele comercianţilor sunt extrem de variate
Ofertele comercianţilor sunt extrem de variate

La târgul de Crăciun, focşănenii se înghesuie să cumpere astfel de articole la preţuri mai mici decât în magazine.Comercianţii veniţi din întreaga ţară se declară mulţumiţi de vânzări. La mare căutare sunt articolele din lână, piele, dar şi blănurile.

Târgul de Crăciun este binevenit pentru focşănenii copleşiţi de febra sărbătorilor de iarnă, nevoiţi să cumpere cadouri pe ultima sută de metri.

Bijuterii din pietre semipreţioase sau cristale zwarovski, parfumuri şi cosmetice, lumânări ornamentale sau produse vestimentare din blană pot fi găsite laolată în Promenada Mall.

Comercianţi, din toate colţurile ţării

Târgul expoziţional de cadouri a adunat comercianţi din diferite regiuni ale ţării: Târgu Mureş, Harghita, Sinaia sau Bucureşti.

Deşi este criză, vânzările merg destul de bine, iar focşănenii nu se uită la bani când vine vorba de daruri pentru cei dragi.

„Am vândut foarte bine căciulile din blană de vulpe polară, cojoacele şi hainele din piele. În acest an clienţii nu au au mai vrut sintetice, preferând să dea mai mulţi bani pe un produs de calitate", spune Mioara Grobnicu, venită tocmai din Sinaia.

De asemenea, la mare căutare sunt bijuteriile şi parfumurile cu arome exotice.

„În special bărbaţii au cumpărat coliere, brăţări şi cercei din pietre semipreţioase şi cristale zwarovski. Ne aşteptăm ca în acest weekend încasările să fie mult mai mari, deoarece luni se va încheia târgul", spune Ioana Carabulea din Bucureşti.

De la târg nu lipsesc nici obiectele de bucătărie sau feţele de masă, aduse de la Târgu Mureş.

Focşănenii, încântaţi de târg

Expoziţia de cadouri este pe placul focşănenilor, deoarece marfa este variată şi de calitate.

„Am cu cumpărat un cojocel pentru băiatul meu şi pentru mine o căciulă din blană. Articolele sunt foarte bine lucrate şi mai ieftine faţă de cele din magazine", spune Amalia Iordache.

Comercianţii îşi vor strânge marfa pe 21 decembrie, după ce au stat în municipiul nostru mai bine de o săptămână.


Preţurile sunt acceptabile

Cadourile de la târgul de Crăciun sunt pentru toate buzunarele. De exemplu, o pereche de cercei costă nu mai mult de 8 lei, o lumânare ornamentală între 25 şi 40 de lei, un colier din cristale zwarovski 60 de lei, un cojoc 150 de lei, o căciulă din blană de vulpe polară 250 de lei, iar o haină groasă din piele, 400 de lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite