Focşani: Un bebeluş de nouă luni s-a fript pe sobă pentru că mama lui era beată criţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuţul riscă să rămână cu cicatrice toată viaţa.
Micuţul riscă să rămână cu cicatrice toată viaţa.

Micuţul a încercat să se sprijine de plita încinsă în timp ce a căzut din pat. Băieţelul era "supravegheat" de mama lui ce se afla în stare avansată de ebrietate. Poliţiştii au întocmit dosare penale pe numele păriţilor.

Un băieţel de nouă luni din comuna Jariştea a ajuns seara trecută la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean "Sf. Pantelimon" din Focşani cu arsuri de gradul trei şi patru pe mâna stângă, mai exat pe antebraţ şi cot. Rănile erau deja infectate întrucât erau vechi de 24 de ore . Micuţul a căzut între pat şi sobă încercând să se sprijine chiar de plita sobei încinsă.

Potrivit poliţiştilor, în momentul producerii incidentului, mama micuţului, Oana Mihalache (29 ani)se afla în stare avansată de ebrietate la mometul producerii incidentului iar tatăl dormea.

Femeia a fost  tratată la aceeaşi unitate spitalicească în care se află internat copilul ei întrucât suferea de intoxicaţie şi manifesta stare de agitaţie psihomotorie din cauza consumului de alcool în exces. Medicii i-au recomandat să se interneze la secţia de Psihiatrie însă aceasta a refuzat.

Părinţii micuţului sunt acum cercetaţi penal pentru că l-au lăsat nesupravegheat. Copilul se află acum internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, asistat de o mătuşă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite