Focşani: Andreea Bălan face show în Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea şi trupa sa vor încinge atmosfera la Mall
Andreea şi trupa sa vor încinge atmosfera la Mall

Solista va oferi focşănenilor un program artistic deosebit, alături de dansatorii săi. Tot sâmbătă, în incinta supermarketului Carrefour va avea loc atelierul „Fun Science", eveniment dedicat copiilor.

Fanii Andreei Bălan vor avea parte de un spectacol pe cinste mâine, începând cu orele 18.00. În Promenada Mall, solista îi va încânta pe focşăneni cu piese interpretate live şi cu o coregrafie de excepţie.

Timp de aproximativ o oră, veţi putea asculta cele mai tari hituri lansate de Andreea Bălan de-a lungul timpului, dar şi cea mai recentă melodie, „Snow", cîntată alături de Petrişor Ruge, dansator al baletului „Dansez pentru tine".

Intrarea este liberă, aşa că dacă vreţi să vă relaxaţi într-un mod plăcut după o săptămână de muncă, suteţi aşteptaţi în Promenada Mall.

Copiii, aşteptaţi la distracţie în Carrefour

Tot mâine, începând cu orele 15.00, copiii sunt aşteptaţi la trei ore de distracţie în hipermarketul Carrefour. În cadrul atelierului „Fun Science" - „Licitaţia de experimente primite de-a gata" profesorul trăsnit şi asistentul său vor organiza o licitaţie pentru a da nume unor experimente.

„În total vor fi şase experimente ştiinţifice spectaculoase care vor dezvălui secretele celor mai interesante fenomene din lumea înconjurătoare", declară Corina Ionaşcu, responsabil marketing.

De asemenea, organizatorii le-au pregătit copiilor programe de „face painting" şi modelaj de baloane.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite