Focşani: Accident mortal pe E 85 / Un bătrân şi-a pierdut viaţa iar trei femei şi un copil au ajuns la spital în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O dacie a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un Peugeot la piaţa de struguri de lângă Urecheşti.

Potrivit poliţiştilor, şoferul autoturismului Dacia 1310 ce se deplasa spre municipiul Focşani a intrat pe contrasens izbindu-se puternic de un autoturism Peugeot înmatriculat în Republica Moldova, care circula regulamentar.

În urma impactului, pasagerul din dreapta din autoturismul Dacia, Mihai Duia (66 ani) din Tâmboieşti a decedat iar alţi patru pasageri au fost răniţi grav. Trei femei şi un copil de şase ani au fost transportaţi de urgenţă la spital întrucât erau în stare gravă.

Accidentul s-a produs în jurul orei 8.00 chiar în faţa pieţei de struguri din localitatea Urecheşti. Traficul în zonă a fost blocat pe două benzi timp de o oră. Maşinile au fost avariate în proporţie de 50 %. Potrivit poliţiştilor, şoferul autoturismului Dacia a intrat pe contrasens izbindu-se de Peugeot - ul care circula regulamentar.

"Ambele autoturisme aveau peneurile tocite. Vom investiga în continuare cazul pentru a stabili cu exacitate împrejurările în care s-a produs accidentul", a declarat comisarul şef Adi Cara.

Rudele victimelor au leşinat

La faţa locului au venit rudele victimelor. După ce a văzut cele întamplate, o femeie a leşinat. Medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au intervenit pentru a o stabiliza. Şoferul autoturismului Dacia, Nicolae Duia susţine că a produs accidentul pentru că o maşină de mare tonaj i-a tăiat calea. „Mi-a ieşit un camion în faţă şi ca să îl evit am tras de volan spre stânga şi m-am lovit de cealaltă maşină", deşi nici un martor nu i-a confirmat declaraţiile.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite