UPDATE: 1.500 de oameni din satul Voetin au rămas izolaţi din cauza viscolului/ Drumul 202 E a fost redeschis circulaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumarii nu pot interveni din cauza viscolului dar nici Ambulanţele sau maşinile de pompieri nu pot pătrunde în zonă.

Update

ora 14.00: Drumul a fost deszăpezit cu ajutorul utilajelor de la drumuri judeţene. "Deocamdată, se circulă înspre şi dinspre Voetin în condiţii de iarnă. Dacă va mai ninge şi viscoli e posibil ca localnicii să fie din nou izolaţi", declară Ene Stoica, primarul comunei Sihlea.

Cei 1.500 de localnici din satul Voetin, comuna Sihlea au rămas izolaţi de seara trecută după ce drumul judeţean 202 E ce face legătura cu centrul comunei a fost acoperit de troiene de zăpadă de un metru.

Drumarii nu pot interveni din cauza viscolului dar nici Ambulanţele sau maşinile de pompieri nu pot pătrunde în zonă pentru a interveni în cazul unor eventuale urgenţe.

"Acum nu putem intra acolo să curăţăm cu utilajele din cauza vântului puternic. Oamenii nu au altă cale de a ieşi din sat de la Voetin decât aceasta care acum este închisă. Sperăm să nu mai fie viscol să put5em acţiona", ne-a declarat primarul comunei, Ene Stoica.

O Ambulanţă a derapat în şanţ pe acelaşi drum seara trecută după ce a intrat pe o porţiune de drum acoperită cu gheaţă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite