A apărut cel de-al doilea număr al săptămânalului ADS Focşani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săptămânalul ADS Focşani poate fi cumpărat de astăzi de la chioşcuri, cu numai 0,90 lei.
Săptămânalul ADS Focşani poate fi cumpărat de astăzi de la chioşcuri, cu numai 0,90 lei.

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în eclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,90 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul acestei ediţii:


DEZVĂLUIRI - Plăcintă sperie puşcăria cu orbi şi someri. Judecat pentru tentativă de omor, ultraj, distrugere şi tâlhărie, fiul senatoarei Sorina Plăcintă se împlică în tot felul de proiecte prin care să le dovedească judecătorilor ca s-a făcut "baiat bun".

ORAŞ - Piaţa Unirii sau încropirea unui proiect de nouă milioane de euro - Cei care au proiectat iniţial renovarea perimetrului istoric spun că obiectivul nu este nici pe departe ceea ce ar fi trebuit să fie.

REPORTAJ -.Viaţa în „colonia" de la Podu Zamfirei. Aproximativ 15 familii îşi trăiesc viaţa amară în fostele locuinţe ale cunoscutei ferme de vaci, în condiţii care amintesc de Evul Mediu.

TIMP LIBER - Caravana Zilelor Filmului Românesc, la Focşani. În perioada 8 - 10 iulie, Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia" va găzdui mai multe proiecţii de film. În cadrul evenimentului. Vor putea fi vizionate producţii ale regizorilor români, premiate la nivel internaţional.

SPORT REPORTAJ -. Fetele fac legea pe terenul de fotbal. Roberta, Ionica şi Valentina au absolvit în urmă cu câteva zile Şcoala de Arbitraj. „Fluieraşele" promit să nu facă rabat de la regulamentul de arbitraj, chiar dacă pe teren vor exista şi fotbalişti care le vor implora să nu le arate cartonaşul roşu.

UTILE - Află tot ce trebuie despre cum poţi să-ţi faci paşaport.. Află unde poţi merge să te recreezi, ce termene sunt la plata impozitelor, cele mai importante adrese ale instituţiilor din Focşani.


POVESTE - Andrei Neguroiu este extrema vrânceană de la Naţionala de baschet. A jucat în turnee din Belgia şi Germania, s-a antrenat alături de Lotul Naţional pe terenul sârbilor şi al bosniacilor şi îşi doreşte să ajungă în Divizia A de baschet.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.

Lectură plăcută!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite