Focșani: Muzică house cu dj Eftimie şi băuturi la promoţie în Apollo Exclusive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzica house va răsuna în Apollo Exclusive mâine seară, de la orele 22.00, spre bucuria iubitorilor acestui gen care vor putea dansa pe melodii consacrate, din '90 şi până astăzi, mixate de Adrian Eftimie, unul din cei mai buni dj ai momentului.

Eftimie a început să cocheteze cu muzica în urmă cu aproape 20 de ani, atunci când s-a alăturat echipei de la radio „Uniplus", pentru ca în 2004 să devină rezident într-un club din Bucureşti, toate mixurile sale bucurându-se de succes.

În prezent, Eftimie este cel mai solicitat dj din România, petrecându-şi ore bune în studio şi lansând producţii precum „City Lights" sau „Black Sea Cost", care fac furori atât în ţară, cât şi peste hotare. Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei până la miezul nopţii, apoi tariful se va ridica la15 lei.

Băutură la discreţie

Şi în Times Pub, atmosfera va fi incendiară, organizatorii pregătind special pentru această seară 300 de motive de distracţie în club. Este vorba despre 100 de beri gratis, 100 de melodii celebre şi 100 de fete frumoase. Mâine seară, promoţiile vor continua în cadrul petrecerii „Yellow Submarine".


Astfel, clienţii care vor comanda un shot de tequila vor primi gratis o bere. În ambele seri, intrarea este gratuită pentru fete până la orele 23.00, apoi preţul unui bilet va fi de 10 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite