Focşani: Concert hip – hop, karaoke şi spectacol umanitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine seară, Times Music Club găzduieşte un concert hip - hop susţinut de artiştii Doc, Deliric1 şi VD. Deseară, clubul Extrem organizează cea de-a doua ediţie a spectacolului umanitar oferit de către liceeni focşăneni, dornici să vină în ajutorul copiilor defavorizaţi.

Tinerii focşăneni puşi pe distracţie au parte de un nou weekend plin de surprize, voie bună şi muzică de calitate. Times Music Club continuă seria evenimentelor cu ştaif, dedicând această seară tuturor celor care au abilităţi vocale.

Începând cu orele 22.00, band-ul TMC îi va acompania pe toţi tinerii talentaţi, în cadrul unui amplu concurs de karaoke. Astfel, cei care vor avea curajul să urce pe scenă vor fi premiaţi cu băuturi din partea casei, dar şi cu un DVD ce conţine înregistrarea prestaţiei în faţa publicului.

De asemenea, va fi desemnat un câştigător care se va alege cu un premiu în valoare de 250 de lei, dar şi cu participarea în etapa finală care îi poate aduce un sejur pentru două persoane în Bulgaria. Aşadar, toţi cei care vor să petreacă clipe de neuitat şi să se înscrie în cursa câştigării marelui premiu sunt aşteptaţi în această seară în Times Music Club.

Muzică hip - hop

Mâine seară, pe scena din Times Music Club vor urca Doc, Deliric1 şi VD, artişti hip - hop extrem de apreciaţi de către iubitorii acestui stil muzical.
„Sunt nişte interpreţi originali care cu siguranţă vor oferi un show de zile mari. Nu pot rata un aşa eveniment, mai ales că sunt înnebunit după hip - hop", spune Alin Olaru, un fan al genului.


Toţi cei prezenţi în TMC vor putea fredona versurile unor melodii de succes, precum „Vor să ştie", „Scăpat de sub control", single care dă şi numele celui mai recent album, „Genţi de bani" sau „Benga". Preţul unui bilet de intare este de 15 lei, iar organizatorii promit un concert live de excepţie care cu siguranţă va ridica publicul în picioare.


În schimb, focşănenii care aleg să se distreze în Extrem vor avea parte de cea de-a doua ediţie a spectacolului umanitar oferit de către liceeni. Toţi cei vor să ajute nişte copii sărmani pot dona jucării, haine sau alte bunuri care le-ar fi de mare folos. Preţul unui bilet de intrare este de cinci lei, iar toţi banii strânşi din vânzarea biletelor vor ajunge la o casă de copii. Atmosfera va fi întreţinută de dj Tarby.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite