Focșani: Concert „Luna Amară” şi karaoke în Times Music Club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine seară, Times Music Club va găzdui un concert de zile mari, susţinut de trupa rock, Luna Amară. Deseară, TMC îi invită pe tinerii focşăneni la cea de-a doua ediţie a concursului de karaoke care le poate aduce o excursie pe târâmul bulgarilor, precum şi premii în bani.

Iubitorii muzicii rock sunt aşteptaţi sâmbătă seară, de la orele 21.00, în Times Music Club, unde formaţia „Luna Amară" va susţine un mega concert. Luna Amară este cea mai complexă şi controversată apariţie muzicală a scenei rock româneşti, din anii 2000 încoace.


Prezentă la toate festivalurile importante, trupa aduce o noutate absolută în peisajul autohton, prin integrarea sunetului de trompetă într-un sound alternative. De la debutul discografic, care a avut loc în anul 2004, odată cu lansarea albumului „Asfalt" şi până în prezent, Luna Amară a cântat în deschiderea formaţiilor Faith No More, HIM, Apocalyptica, Amorphis, Paradise Lost, Clawfinger, Toy Dolls, construindu-şi experienţa necesară abordării unor astfel de concerte.


Şi-a făcut debutul internaţional la festivalul de la Sziget, în 2005, iar de-a lungul anilor a cântat în Germania, Olanda, Franţa, Ungaria, Bulgaria, Turcia şi Republica Moldova. Anul trecut, formaţia a fost invitată în deschiderea concertului Ozzy Osbourne de la Bucureşti.


Mâine seară, tinerii focşăneni vor putea fredona, alături de membrii trupei, Nick Făgădar (chitară/voce). Mihnea Blidariu (chitară/ voce /trompetă), Vali Deac (chitară), Sorin Moraru (bass) şi Răzvan Ristea (tobe), versurile unor melodii, precum „No return", „Kill the dancer", „Chihlimbar" sau „Transitions".


Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei, însă cuplurile de îndrăgotiţi vor trebui să scoată din buzunare doar câte 10 lei, la fel şi grupurile mai mari de şapte persoane.

Deseară, karaoke

„Abia aştept să particip în această seară, de la orele 22.00, la karaoke, unde band-ul TMC ne va acompania pe toţi", spune Cristi Marica, candidat. Astfel, cei care vor avea curajul să urce pe scenă vor fi premiaţi cu băuturi din partea casei, dar şi cu un DVD ce conţine înregistrarea prestaţiei în faţa publicului.

De asemenea, va fi desemnat un câştigător care se va alege cu un premiu în valoare de 250 de lei, dar şi cu participarea în etapa finală care îi poate aduce un sejur pentru două persoane în Bulgaria.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite