Focşănenii spun că oraşul va fi mai sărac fără preotul Tudor Marin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O întreagă comunitate s-a aflat în stare de şoc
O întreagă comunitate s-a aflat în stare de şoc

Cei care l-am cunoscut pe preotul martir spun că era întruchiparea bunătăţii şi frumuseţii pe pământ, care găsea de fiecare dată o vorbă bună pentru fiecare.

Florina Câtu, 78 de ani
„Oraşul nu a avut preot ca părintele Marin şi nici nu cred că o să aibă. Tot timpul era cu o vorbă bună şi ne trata cu un mare respect pe noi, enoriaşii dânsului. Când am auzit ce s-a întâmplat aproape că am căzut jos din picioare şi îmi pare rău că am pierdut un om aşa de valoros".

image

Nicolae Gal, 58 de ani
„ Ne-a fost luat din mijlocul nostru un om extraordinar. Îi ajuta pe toţi amărâţii, pe cei care nu aveau nici un Dumnezeu le dădea bani şi mâncare. Indiferent cine îl înlocuieşte aici, va fi trist fără preotul nostru".

image

Florin Corodeanu, 18 ani
„Nu l-am cunoscut pe preot, dar mi s-a povestit despre el. Am venit să aprind o lumânare pentru că aşa am simţit nevoia şi vreau ca Dumnezeu să aibă în paza Sa sufletul acestui om bun".

image

Maria Petrea, 63 de ani

image

„Îl cunosc de mulţi ani, pentru că locuiesc în parohia vecină şi vorbeam deseori despre credinţă. Toată lumea îl respecta, iar preotul Marin ştia să se facă plăcut cu vorbele sale de duh. Am participat la multe cununii religioase oficiate de regreatatul părinte".

Răduţă Bornaz, 61 de ani

image

„Părintele Marin poate fi calificat ca un martir al ortodoxiei şi ar merita să fie în calendarul ortodox. Eu sunt şi membru al corului bisericii şi acum două săptămâni l-am aniversat la împlinirea vârstei de 69 de ani. Era 16 ore din 24 aici".

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite