Focşănenii se grăbesc să cumpere cadouri de Valentine’s Day / Vezi aici care este oferta de daruri pentru Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marile magazine îşi întâmpină clienţii cu o gamă variată de produse, restaurantele pregătind, de asemenea, oferte tentante pentru îndrăgostiţi.

Chiar dacă este sărbătoare occidentală, de câţiva ani încoace Sfântul Valentin este celebrat şi de miile de focşăneni care, dornici să surprindă persoana iubită într-un mod cât mai plăcut, iar cu asalt magazinele şi tarabele în căutarea cadoului perfect.

Fie că e vorba de inimioare roşii din pluş, lumânări parfumate, rame de fotografii, brelocuri sau căni inscripţionate cu diferite mesaje, toate se vând extrem de bine în această perioadă.

„Jucăriile şi inimioarele din pluş sunt la mare căutare, mai ales în rândul adolescenţilor. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, de la 10 la 100 de lei", declară Mihaela Frăţilă, vânzătoare.

Ba mai mult, îndrăgostiţii cu dare de mână nu ezită să treacă pragul bijuteriilor sau al magazinelor cu haine scumpe, florăriile bucurându-se de asemenea de o creştere a încasărilor.

„Nu sunt adeptul chinezăriilor, de aceea consider că cel mai frumos cadou este un buchet cu trandafiri roşii", mărturiseşte Marius Ivan (25 ani).

Meniu special la restaurante

Şi restaurantele încearcă să profite pe cât de mult posibil de pe urma Zilei Îndrăgostiţilor, aşa că au pregătit oferte care mai de care mai tentante.

„Pentru serile de duminică şi luni avem un program muzical special, alături de un dj. De asemenea, am pregătit un meniu fix al cărui preţ este de 60 de lei de pereche, clienţii având posibilitatea de a comanda şi mâncăruri la alegere", declară Claudiu Huzuneanu, barmanul unui restaurant din municipiu.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite