Focşănenii nu au bani nici pentru haine second – hand

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii de magazine au înregistrat vânzări mai scăzute chiar şi cu 50 % în ultima perioadă. Pentru a supravieţui pe piaţă, aceştia au inventat tot felul de metode pentru a atrage clienţii. Dau marfa chiar şi pe bonuri de masă sau produse agroalimentare.

Deşi se aşteptau ca pe timp de criză financiară să le crească vânzările întrucât focşănenii sunt nevoiţi să renunţe la hainele noi, proprietarii de magazine second - hand au pierdut şi clienţii vechi. Dacă până acum magazinele erau pline, acum nimeni nu le mai calcă pragul. Vânzările au scăzut drastic. S-au redus la jumătate mulţi comercianţi pregătindu-se de închidere.

În speranţa că vor supravieţui, patronii magazinelor au inventat tot felul de metode pentru a-şi păstra clienţii. „Oamenii nu mai au bani nici pentru aceste haine ieftine. Mai ales cei care au rămas fără serviciu. Eu am magazinul aici în zona pieţei unde este vad şi înainte era plin. Mai ales când aduceam marfă. Acum mai nimeni nu îmi calcă pragul. Mai dau o cămaşă pe un bon de masă sau pe un kilogram de fasole. Celor de la ţară de exemplu le este mai uşor aşa", ne-a spus Luminiţa Liliciuc, patroana unui magazin second - hand din oraş.

În Focşani funcţionează în prezent în jur de 30 de magazine second - hand.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite