Focşănenii au parte în acest weekend de muzică live şi expoziţii de pictură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Interactiv îi va încânta pe copii în Promenada Mall
Trupa Interactiv îi va încânta pe copii în Promenada Mall

Galeriile de Artă Focşani găzduiesc expoziţia de pictură "Salonul de Primăvară", clubul Apollo Exclusive organizează "Beer Night", iar Promenda Mall îi întâmpină pe copii cu jocuri şi poveşti puse în scenă de trupa de teatru, Interactiv.

Poveşti şi cântece în Promenada Mall

Compania de teatru „Interactiv" din Bucureşti îi va încânta pe copiii focşănenilor cu poveşti, jocuri şi cântece de excepţie. Mâine, de la orele 18.00, picii se vor putea bucura de poveştile „Tinker Bell" sau „Peter Pan şi Căpitanul Hook". Intrarea este liberă. Foto


„Beer Night" în Apollo Exclusive

Clubul Apollo Exclusive că invită deseară la „Beer Night", o mega petrecere cu multă distracţie şi bere la promoţie. Consumatorii de bere vor fi răsplătiţi cu premii surpriză. Intrarea este în valoare de 10 lei pentru băieţi şi liberă pentru fete.


Expoziţia „Salonul de primăvară"

Galeriile de Artă găzduiesc în acest weekend vernisajul „Salonul de primăvară". Realizată la iniţiativa pictorului Liviu Nedelcu, expoziţia cuprinde creaţiile a cincisprezece artişti plastici, printre care Laurenţiu Păun şi Gabriel Popa.


Muzică live în Club Monalisa

Focşănenii care vor să petreacă o seară specială, cu muzică live şi voie bună sunt aşteptaţi în Club Monalisa în acest weekend. Începînd cu orele 20.00, atmosfera va fi întreţinută de soliştii vocali Robert Calotă şi Marian Piticu. Intrarea este liberă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite