Focşănenii au parte de un spectacol cu statui vii, la Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul statuilor vor putea fi admirat gratuit
Spectacolul statuilor vor putea fi admirat gratuit

Statuile vor fi întruchipate de studenţii Universităţii de Artă Târgu Mureş. În cadrul acestui spectacol vor fi imitate personaje celebre din muzică şi istorie. Clienţii vor putea participa şi la o serie de scenete.

Veselie, voie bună şi distracţie la maxim în Promenada Mall. În acest weekend, focşănenii au posibilitatea de a participa la un spectacol mai aparte, oferit de studenţii din cadrul Universităţii de Artă Târgu Mureş. Aceştia vor fi în postura de „Statui Vii", încercând să stârnească zâmbete în rândul spectatorilor.

„Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a două zile, adică sâmbătă şi duminică. Câte patru statui dimineaţa şi patru seara vor încânta publicul. Clienţii noştri vor avea parte de mai multe surprize în aceste zile", spune Ica Diaconu, organizator al evenimentului.

Vor fi imitate personaje celebre

„Statuile vii" vor imita personaje celebre din lumea muzicală, dar şi din domeniul istoric. „Nu vor fi doar idei de mim, ci şi câteva scenete scurte, menite să stârnească hohote de râs", adaugă Ica Diaconu.

Este pentru prima dată când focşănenii au oportunitatea de a participa la un spectacol oferit de nişte statui vii, care încântă ochiul şi în acelaşi timp uimesc, făcându-ne să credem că totul este posibil.

Toţi cei care vor să se desprindă de agitaţia cotidiană sunt aşteptaţi în Promenada Mall, unde pot profita de câteva ore de relaxare.

Intrarea este liberă, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite