Focşănenii au dat buzna în magazine pentru reducerile de sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reduceri de preţ sunt în special la hainele de iarnă.
Reduceri de preţ sunt în special la hainele de iarnă.

Focşănenii au dat buluc în magazine să cumpere haine la preţ redus. Discounturile ajung chiar şi la 70 %. Cele mai mari reduceri sunt la blugii şi puloverele pentru adulţi dar şi la hainele pentru copii.

Chiar dacă este criză, sau poate tocmai din acest motiv, focşănenii au dat buzna în magazine imediat după deschiderea sezonului de reduceri la produsele de iarnă. Reducerile sunt atrăgătoare, ce-i drept. În cele mai multe magazine, hainele de iarnă se vând în medie la jumătate din preţul iniţial. Unii comercianţi dau marfa cu 20 % mai ieftin iar alţii vin cu reduceri substanţiale, de 70 de procente.

Cele mai mari reduceri de preţ sunt la hainele pentru copii. La jumătate de preţ găsiţi blugi şi pulovere pentru adulţi dar şi încălţăminte. Magazinele şi-au asigura în această perioadă vânzarea pentru următoatele trei luni de zile.

„Avem reduceri bune la produsele de iarnă. Sunt reduceri de 50 % la anumite articole de îmbrăcăminte cum ar fi blugii, puloverele, gecile. Avem reduceri şi de 20 de procente la lenjerie intimă. Se mai dau şi tricouri la preţ redus. Este vânzare bună în această perioadă", ne-a spus Andreea Ursache, director magazin.

Cumpărături cu sacul

Reducerile de preţ sunt bucuria şcolarilor. Au venit cu părinţii de mână să îşi cumpere hainele pe care şi le doresc. „Eu tocmai mi-am cumpărat un pulover cu 70 de lei de la 130 de lei cât era preţul iniţial. Mama nu voia să mi-l cumpere, spunea că este prea mult pentru un pulover, dar aşa pot să îmi cumpăr mai multe lucruri deodată cu aceiaşi bani", spune bucuros Cosmin Irimia (foto stânga), 15 ani.

image

Reduceri de preţ sunt în mai toate magazinele, gama de produse vândute la jumătate de preţ fiind foarte variată. „Sunt lucruri frumoase şi este păcat să nu le cumperi, că mai avem jumătate din iarnă de dus. Oricum, rămân şi pentru la anul. Preţurile sunt foarte foarte bune. Am plecat cu sacoşele pline din magazine", ne-a spus şi Monica Costeanu, de 35 ani, din Focşani.

Reduceri până în ianuarie

Sezonul reducerilor la articolele de îmbrăcăminte pentru iarnă sunt valabile până la jumătatea lunii ianuarie, în limita stocului disponibil. Patronii de magazine speră să îşi asigure traiul din vânzarea produselor cu discount măcar pentru prima decadă a anului viitor.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite