Focsani: Focşănenii, încântaţi de „Adevărul de Seară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focsani: Focşănenii, încântaţi de „Adevărul de Seară”
Focsani: Focşănenii, încântaţi de „Adevărul de Seară”

Standurile cu ziare gratuite au fost luate cu asalt de către cititorii focşăneni, mulţumiţi că pot avea acces la informaţie de calitate şapte zile din şapte.

Primul număr al cotidianului gratuit, „Adevărul de Seară” – ediţia de Focşani a avut un succes nebun, cei care au pus mâna pe un exemplar apreciind că este un ziar serios şi, mai ales, un ajutor binevenit pentru cei cu venituri mici.
Oamenii ne-au spus că ştiau de existenţa „Adevărului de Seară” şi că aşteptau cu nerăbdare apariţia cotidianului şi în oraşul lor.

„Sunt un fan al „Adevărului” şi este grozav că avem şi noi un cotidian gratuit”, a declarat Iordache Dascălu, un pensionar din Focşani. Bărbatul a mai spus că „Adevărul de Seară” este „un ziar serios, cu ştiri curate ca lacrima”, fiind foarte mulţumit că nu mai are parte de „bâlciul zilnic” din politică. „Este un ajutor foarte bun pentru cei cu venituri mici, dar în acelaşi timp dornici de informaţie”, a zis Iordache Dascălu.

„Mă bucur că a apărut un ziar apropiat de oamenii de rând şi e foarte bine că suntem întrebaţi de problemele cu care ne confruntăm”, a declarat un alt cititor, Vasile Buruiană.

„Adevărul de Seară” este ziarul care oferă zilnic informaţii „la cald” din viaţa oraşului şi a locuitorilor săi. Ediţia de Focşani poate fi găsită la standurile fixe amplasate în nu mai puţin de treizeci de locaţii din municipiu.

Sperăm ca „Adevărul de Seară" să fie pe placul tuturor focşănenilor pe care îi aşteptăm în fiecare zi la sediul nostru de pe strada Unirea Principatelor, nr.2, sediul Federalcoop, et.1.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite