Focşăneanul acuzat de tâlhărie a dispărut de la domiciliu. Partenera lui are interdicţie de a părăsi localitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steliana Morar este partenera de tâlhărie a lui Gheorghe Maftei
Steliana Morar este partenera de tâlhărie a lui Gheorghe Maftei

Bărbatul în vârstă de 42 de ani, identificat de poliţişti ca fiind printre localnicii celebrului bloc G2 din cartierul focşănean Bahne, supranumit NATO, a fost arestat azi în lipsă.

Gheorghe Maftei, împreună cu o femeie de 21 de ani, tot din Focşani, sunt acuzaţi că au tâlhărit cel puţin două persoane, cărora le-au pus în cafea somnifere.

Cei doi abordau victimele în locuri publice şi le ofereau cafea în care, în prealabil, dizolvau pastile iar după ce aceţtia adormeau, Maftei şi Steliana Morar dispăreau cu banii aflaţi în buzunare sau în poşetă. Cea care a reclamat tâlhăria a fost o femeie din Mărăşeşti care a rămas fără 450 lei în staţia de autobuz de la Doi Stejari, după ce a servit din cafeaua oferită de cei doi.

Săptămâna trecută, Maftei şi Morar au fost duşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani la audieri. Bărbatul nu a fost arestat preventiv pentru că judecătorii au considerat că procurorii nu au probe suficiente.

Drept dovadă, la recursul declarat de procurori, individul a dispărut de la domiciliu iar Tribunalul l-a arestat azi în lipsă pentru 29 de zile.

Asta după ce va fi însă găsit. Blocul cu pricina găzduieşte mai multe persoane certate cu legea, polişiştii fiind obişnuiţi să ridice periodic de la G2 hoţi, tâlhari sau urmăriţi general care se sustrag executării unor pedepse.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite