Focşăneanul Adrian Ţuţu, micul Eminem al României, a ajuns în finala concursului „Românii au talent”/ Mesajul transmis prin cântec a fost „Iubiţi-vă părinţii!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hip - haperul cu o poveste de viaţă tulburătoare a fost votat de data aceasta de publicul telespectator, care l-a trimis de pe primul loc în finala care va avea loc pe data de 25 aprilie

Încă o seară magică pentru focşăneanul Adrian Ţuţu, care a făcut şi de această dată senzaţie în a doua semifinală a concursului „Românii au talent", de la Pro Tv.

Adrian a reuşit să se califice de pe primul loc în finala care va avea loc pe data de 25 aprilie.

image

Faţă de prima competiţie, din urmă cu o lună, când a interpretat o muzică hip-hop având mesajul „E evident că românii au talent!", text care a impresionat juriul şi publicul până la lacrimi, aseară, tânărul în vârstă de 19 ani a transmis un mesaj mult mai profund, „Iubiţi-vă părinţii!, dedicat părinţilor săi pe care i-a pierdut încă din copilărie.

image

„Acest concurs este şansa vieţii mele. Mami, tati, această seară este pentru voi", a declarat pe scenă Adrian Ţuţu.

Membrii juriului au apreciat unanim evoluţia focşăneanului.

„Este hip-hopul autentic. Nu e atât muzică, cât revoltă în versuri", a declarat Andi Moisescu.

image

„Mi-ai plăcut şi mai mult, pentru că te-ai reinventat, ai transmis un mesaj mult mai important. Ai şi dansat foarte bine, dar cel mai important este mesajul. Vreau să te văd în etapa următoare", i-a transmis Mihai Petre lui Adrian Ţuţu, la finalul evoluţiei sale.

image

„Sunt de acord că eşti foarte talentat, iar inspiraţia îţi vine cred de la părinţii tăi. Te văd ca un Eminem al României", a spus şi Andra.

În urma televotingului, milioanele de români care au urmărit emisiunea i-au dat „paşaportul" pentru finală lui Adrian Ţuţu, iar publicul prezent în sală i-a scandat minute bune numele lui Adrian.

Citiţi aici tulburătoarea poveste de viaţă a lui Adrian Ţuţu:

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite