Foc de armă la Bilieşti /Poliţistul din localitate a făcut uz de armă pentru a opri un şofer băut care nu a stat la semnalul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Glonţul a lovit bara de protecţie a maşinii, şoferul, Marius Gigi Dima, 20 de ani, oprindu-se cu autoturismul Opel în gardul de beton al bisericii din localitate. Impactul cu zidul de beton a dus la rănirea uşoară a şoferului. În maşină se mai aflau trei tineri, un băiat şi două fete minore, care au fugit de la locul evenimentului.

Agentul şef de poliţie Dănuţ Stângaciu din comuna vrânceană Bilieşti a fost nevoit, astăzi, să facă uz de armă, după ce un şofer care conducea în stare de ebrietate şi fără numere de înmatriculare la maşină nu a oprit la semnalul său.

Citiţi şi: Pe şoferul după care a tras cu pistolul poliţistul vrâncean îl doare în cot!

A vrut să calce poliţistul

„Agentul a efectuat semnalul regulamentar de oprire a autoturismului, moment în care conducătorul auto a accelerat şi a virat la dreapta, cu intenţia de a accidenta lucrătorul nostru, care a reuşit să se ferească. Autoturismul şi-a continuat deplasarea în viteză, agentul a făcut somaţia verbală „Stai că trag", după care a tras un singur foc în plan orizontal în direcţia vehiculului, care s-a oprit în bara de protecţie, fără să rănească pe cineva", ne-a declarat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

În gardul bisericii

După focul de armă, maşina s-a oprit după câteva sute de metri în gardul bisericii din localitate, şoferul şi pasagerii reuşind să fugă de la faţa locului.

În urma cercetărilor, poliţiştii au aflat că la volanul maşinii Opelului se afla Marius Gigi Dima, în vârstă de 20 de ani, din Bilieşti, căruia oamenii legii îi reţinuseră noaptea trecută plăcuţele de înmatriculare pe motiv că erau expirate.

A vrut la spital

Şoferul teribilist s-a ales cu răni uşoare în urma impactului cu gardul bisericii, solicitând spitalizarea.

De asemenea, poliţiştii au reuşit să-i identifice şi pe ceilalţi ocupanţi ai maşinii, un băiat de 20 de ani şi două fete minore de 16, respectiv 17 ani.

În momentul de faţă se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neîmatriculat şi părăsirea locului accidentului.Vom reveni.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite