Foc de armă asupra unui motociclist băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul a tras un foc de armă în plan vertical
Poliţistul a tras un foc de armă în plan vertical

Incidentul a avut loc aseară, pe străzile Focşaniului, după ce oamenii legii au observat că motociclistul avea un comportament neadecvat în trafic.

Motociclistul a fost reperat de poliţişti pe strada Cuza Vodă, iar aceştia au plecat în urmărirea sa.

Folosind semnalele luminoase şi acustice au reuşit să-l oprească pe str. Dobrogeanu Gherea.

Poliţistul a procedat apoi la legitimarea motociclistului însă, constantand că nu are acte de identitate asupra sa, l-au identificat prin intermediul staţiei de lucru, stabilind că este un tânăr de 27 ani, din Focşani.

"Întrucît tânărul emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să se supună testului cu aparatul alcooltest, însă acesta a evitat, luând-o la fugă pe str. Peneş Curcanu, apoi prin parcările din spatele blocurilor. Agentul de poliţie a plecat imediat în urmărirea tânărului, iar după somatiile legale verbale a executat 3 focuri de avertisment în plan vertical, cu armamentul din dotare. Pe str. Greva de la Grivita M. Săvel a fost interceptat de o patrulă de ordine publică, care a pornit în urmarirea suspectului. Astfel, agentul de ordine publică, după folosirea somatiilor legale verbale, a execuat un foc de armă în plan vertical cu armamentul din dotare, suspectul culcându-se la pământ. S-a procedat apoi la imobilizarea acestuia, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie 0,36mg/l alcool pur în aerul expirat", a precizat inspectorul Cătălina Murariu, purtătorul de cuvȃnt al IPJ Vrancea.

Tânărul a fost dus la Spitalul Militar din Focsani, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi a consumului de substanţe ori produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora.

Acesta s-a ales cu dosar penal.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite