Flagrant la Sihlea pentru dare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Flagrantul a fost realizat de ofiţeri S.J.A. Vrancea, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea şi cu sprijinul tehnic al S.I.P.I.

Ieri dimineata, în jurul orei 9.00, seful postului de poliţie Sihlea, a oprit ]n traffic un autocamion cu remorca, din care se descărca o cantitate de material lemnos.

"La solicitarea poliţiştului de a-i fi prezentate documentele de transportat, conducătorul auto a prezentat un aviz de însoţire a mărfii privind transportul unei cantităţi de material lemnos la un depozit din municipiul Focşani, acesta cerându-i totodată să nu întocmească acte de constatare, promiţând în schimb că „va fi atent". Poliţistul a respins orice ofertă, a ridicat documentele vehiculului şi l-a invitat pe conducătorul auto să se prezinte la sediul Postului de Poliţie Sihlea pentru a-i întocmi actul constatator", se arată într-un comunicat de presă al IPJ.

În urma denunţului formulat de agentul de poliţie s-a organizat o acţiune de prindere în flagrant a lui T. Gheorghe,de 46 de ani, din comuna Paltin, acesta fiind surprins în timp ce oferea suma de 150 de lei.

De asemenea, tot cu această ocazie, de la suspect a fost indisponibilizată suma de 5.800 de lei, bani proveniţi din comercializarea ilegală a materialului lemnos.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite