Fiul fostului viceprimar de la Urecheşti, trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olteanu nu a recunoscut nici una dintre faptele de care este acuzat
Olteanu nu a recunoscut nici una dintre faptele de care este acuzat

Vasile Adi Olteanu este acuzat că a făcut scandal într-un bar din comună în luna septembrie, după care, ajuns acasă, şi-a bătut propriul tată.

Fiul fostului viceprimar de la Urecheşti s-a ales cu un nou dosar penal pentru furt calificat, lovire şi alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Scandalul din bar a avut loc, conform rechizitoriului, în noaptea de 16 spre 17 septembrie, când Olteanu a consumat băuturi alcoolice în exces, alături de mai mulţi cunoscuţi.

Viteaz la băutură, acesta este acuzat că a început să vorbească vulgar cu personalul localului şi cu o parte din clienţi, care au plecat. Între timp, a sustras un arbust ornamental de pe terasa localului cu pricina dar şi un set de plăcuţe de înmatriculare de la o autoutilitară parcată în zonă. Spre dimineaţă, Olteanu a plecat către casă cu o parte dintre cei cu care băuse pentru a continua petrecerea.

Procurorii mai spun că tatăl său le-a cerut companionilor fiului său să revină altă dată, moment în care Vasile Olteanu l-a lovit pe tatăl său cu un lemn. Victima a avut nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Olteanu mai este trimis în judecată în acest dosar şi pentru alte două fapte de furt, respectiv pentru că a sustras un plug la începutul anului, care a fost ulterior înapoiat proprietarului şi pentru că, în septembrie, ar fi luat de pe izlazul comunal 12 porci în valoare de 15.000 lei.

Vasile Olteanu a fost arestat în acest dosar pe 20 septembrie iar la Judecătoria Focşani mai are un dosar pentru viol pentru o faptă comisă în luna decembrie a anului trecut, asupra unei minore de 16 ani din localitate.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite