Firmele vrâncene îşi pot promova afacerile în Emiratele Arabe Unite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Firmele vor beneficia de servicii de consultanţă
Firmele vor beneficia de servicii de consultanţă

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vrancea, în parteneriat cu filiala din Bucureşti, a înfiinţat un birou de reprezentanţă în Emiratul Sharjah, prin intermediul căruia companiile vrâncene îşi pot promova afacerile pe piaţa arabă.

Astfel, acestea vor beneficia de un spaţiu de expunere în cadrul celui mai mare complex expoziţional din Emirat, "Sharjah Expo Center", de specialişti în domeniu, care se vor ocupa de identificarea şi concretizarea oportunităţilor de afaceri şi a proiectelor de cooperare în zone precum, Arabia Saudită, Kuweit, Qatar, Bahrain, Oman, Siria, Liban, Irak şi multe altele.

De asemenea, se vor realiza studii de piaţă pentru fiecare firmă, ţinându-se cont de specificul acesteia, se vor găsi soluţii pentru promovarea optimă a produselor în zonă şi se va asigura cazarea unui reprezentant, pe o perioadă de două săptămâni.

Taxa de înscriere variază între 200 şi 350 euro, iar tariful de închiriere a spaţiului expoziţional contractat este de 50-70 euro/mp/lună şi include toate serviciile de consultanţă, promovare şi identificare parteneri de afaceri.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite