Finanţiştii vrânceni nu-i slăbesc din controale pe agenţii economici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca urmare a acestor controale a fost atrasă suplimentar la bugetul general consolidat o sumă de aproape 13 milioane de lei Ca urmare a acestor controale a fost atrasă suplimentar la bugetul general consolidat o sumă de aproape 13 milioane de lei Ca urmare a acestor controale a fost atrasă suplimentar la bugetul general consolidat o sumă de aproape 13 milioane de lei

În luna august, activitatea curentă a Inspecţiei Fiscale Vrancea s-a materializat în 221 verificări efectuate la 217 contribuabili.

Ca urmare a acestor verificări a fost atrasă suplimentar la bugetul general consolidat suma totală de 12.828.925 lei, din care s-a încasat în timpul controlului 1.385.025 lei.

"În acţiunile de inspecţie desfăşurate, organele de specialitate au constatat nerespectarea prevederilor legale în domeniul fiscal în principal la agenţii economici care desfăşoară activitate în domeniul fabricării mobilei, comerţului angros, al construcţiilor, al masei lemnoase, al confecţiilor şi al comerţului cu amănuntul", se arată într-un comunicat de presă remis de DGFP Vrancea.

În timpul acţiunilor de inspecţie fiscală s-au depistat fapte ce întrunesc elemente de natură infracţională şi s-au înaintat dosarele organelor abilitate.

Astfel, în luna august 2010, au fost înaintate pentru continuarea cercetărilor şapte sesizări penale cu un prejudiciu adus bugetului general consolidat în valoare totală de 213.725 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite