Finalizarea lucrărilor la Piaţa Unirii din Focşani au fost amânate cu încă un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amânarea a fost solicitată de constructor, care a dat vina pe fenomenele naturii în întârzierile dării în exploatare a ansamblului arhitectural Piaţa Unirii. În realitate, pe şantier lucrează doar câţiva muncitori, iar constructorul are mari întârzieri în plata subantreprenorilor.

Focşănenii vor fi privaţi şi anul acesta de plăcerea de a ieşi la promenadă în Piaţa Unirii şi Grădina Publică.

Firma Unicom Galaţi, care se ocupă de lucrările de reabilitare a ansamblului arhitectural din centrul municipiului, a solicitat Primăriei şi consiliului local Focşani amânarea finalizării lucrărilor până în vara anului viitor, motivând întârzierile de până acum ca fiind cauzate de factori meteorologici: „cod roşu" şi „precipitaţii abundente".

Anunţul făcut în şedinţa consiliului local de primarul Decebal Bacinschi i-a înfuriat pe aleşii focşăneni, care vor să facă o plângere la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru rezilierea contractului firmei gălăţene, mai ales că nu se află la prima amânare de acest gen.

Lucrările, în valoare de aproape nouă milioane de euro, au început în vara lui 2008 şi ar fi trebuit finalizate în noiembrie 2009.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite