Festivalul „Steluţe de Mai” are loc mâine în Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul, organizat în colaborare cu „Art Kids Company", se va desfăşura mâine, între orele 10.00 - 16.30 şi duminică în intervalul 10.30 - 12.30. La concurs vor participa nu mai puţin de 60 de tinere talente.

Un eveniment cu totul deosebit va fi găzduit în acest weekend de mall-ul Promenada.

Cea de-a doua ediţie a festivalului naţional, „Steluţe de Mai" va aduna în muncipiul Focşani 60 de copii din întrega ţară care vor interpreta câte o piesă de muzică uşoară. Concursul, organizat în colaborare cu „Art Kids Company" are ca scop descoperirea, dar şi promovarea noilor talente.

Pe lângă melodiile interpretate de concurenţi, spectatorii focşăneni vor asista la un recital extraordinar susţinut de binecunoscutul interpret, Alexandru Jula, solistul Andrei Ciobanu şi grupul „Diaden".

Festivalul va fi prezentat de actorul şi omul de televiziune, Ovidiu Cuncea, un personaj familiarizat cu spectacolele susţinute de copii.

Trăstariu, preşedintele juriului

Prestaţia micilor interpreţi va fi atent analizată de Mihai Trăistariu, preşedintele juriului care va fi format şi din compozitorii Cristian Alivej şi Cătălin Dascălu, alături de profesorul de canto, Lucian Necula.

Duminică, între orele 10.30 - 12.30, va avea loc Gala Laureaţilor, atunci când va fi desemnat şi câştigătorul marelui trofeu, care va beneficia de editarea unui CD, în 1000 de unităţi, pe parcursul unui an întreg. Intrarea la eveniment este liberă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite