Femeie rătăcită o zi şi o noapte în pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii au găsit-o pe femeia din Pufeşti tocmai în judeţul vecin, la Coţofăneşti-Bacău.

În ziua de 9 noiembrie 2012, orele 16.49, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea a fost anunţat, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă "112", de către un bărbat din comuna Păuneşti, că D. Tinca în vârstă de 61 ani, în timp ce se afla împreună cu familia la cules de ciuperci în pădurea de pe raza comunei Păuneşti, punctul Valea Caregnei, la aproximativ 25 km. de localitate, aceasta s-a îndepărtat de grup şi nu a mai fost găsită.

În căutarea acesteia a plecat o echipă formată din 8 jandarmi din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil împreună cu lucrători din cadrul postului de poliţie Păuneşti, rude şi apropiaţi ai dispărutei.

Căutările au fost efectuate pe o rază de 4 - 5 km de la punctul dispariţiei până la orele 22.00., când au fost întrerupte din cauza întunericului, urmând a se relua a doua zi dimineaţa.

Persoana rătăcită a fost găsită a doua zi, în stare bună de sănătate, de plt. Zară Ion din cadrul Detaşamerntului 4 Jandarmi Supraveghere şi Ordine Publică Conducte Transport Produse Petroliere, pe raza localităţii Coţofăneşti, jud. Bacău şi transportată de către jandarm la domiciliul femeii, în satul Ciorani, com. Pufeşti, jud. Vrancea.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite