Farsă / Un tânăr din Slobozia Bradului a alertat autorităţile după ce a anunţat că o bombă a fost pusă la Palatul Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorel Dumitru (16 ani) din comuna Slobozia Bradului a pus ieri autorităţile pe jar după ce a sunat la Serviciul Unic de Urgenţă 112 şi a anunţat că la Palatul Cotroceni se află o bombă ce stă să explodeze.

Poliţiştii şi pirotehniştii au intrat în alertă însă nu pentru mult timp întrucât au descoperit că este vorba de o farsă şi nu au mai fost nevoiţi să anunţe poliţia din capitală.

Autorul, Viorel Dumitru, a fost descoperit imediat de poliţişti şi este cercetat penal. Pentru gluma pe care a făcut-o, tânărul riscă să ajungă într-un centru de corecţie sau, în cel mai rău caz, să primească pedeapsa cu închisoarea însă cu suspendare.

"Făptaşul a fost depistat imediat şi nu a fost nevoie să anunţăm autorităţile din Bucureşti pentru că s-a constatat pe loc că este vorba de o farsă. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări cu autorul în stare de libertate", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspector Bogdan Toader.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite