Familie din Focşani, jefuită de bani şi bijuterii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un jaf de proporţii a avut loc în urmă cu două zile în municipiul Focşani. Mai mulţi hoţi au furat din locuinţa unui bărbat, în vârstă de 60 de ani suma de 120.000 de lei şi aproximativ 100 de grame de bijuterii din aur.

Valoarea totală am prejudiciului se ridică la 130.000 de lei. Cercetările continuă în vederea identificării autorilor și luării măsurilor legale ce se impun.

Măsuri de prevenire a furturilor

Conform cercetărilor realizate de către Politia Romană, multe dintre spargerile de locuinţe au loc ca urmare a ignorării unor minime măsuri de protecţie din partea locatarilor.

Având în vedere prioritatea naţională de prevenire a infracţiunilor contra patrimoniului, poliţiştii de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalitatii, împreună cu cei de la Serviciile de Ordine Publica şi Investigatii Criminale, desfasoară activităti de prevenire, în scopul informării cetăţenilor asupra riscului de victimizare la care sunt expuşi şi măsurile de autoprotectie pe care trebuie să le adopte pentru a nu fi victime.

De asemenea, cu ocazia activitătilor organizate pentru Zilele municipiului Focsani politiştii de la Compartimentul de Analiza şi Prevenire a Criminalitătii, împreună cu cei de Serviciul de Ordine Publică, vor distribui materiale informative cu recomandări preventive, care au sloganul „Un plus de sigurantă".

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite