Falsificatori de monedă, reţinuţi de procurorii DIICOT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi au descins, în cursul zilei de ieri, în locuinţele a opt suspecţi de pe raza judeţelor Galaţi şi Vrancea, ridicând nu mai puţin de 247 bancnote contrafăcute din cupiura de 50 RON şi şase bancnote contrafăcute din cupiura de 10 RON, precum şi tehnică de calcul şi ustensile specifice folosite la contrafacerea bancnotelor.

În urma percheziţiilor, procurorii D.I.I.C.O.T. au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele a doi suspecţi, P. Iulian, de 26 de ani, din Galaţi şi D. Florin, de 33 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de falsificare de monedă şi constituire în grup infracţional organizat, prevăzute şi pedepsite de art.282 alin. 1 şi 2 din Codul Penal şi art.7 din Legea 39/2003 privind prevenirea şi combaterea criminalităţii organizate.

Pentru P. Alin, de 28 de ani, s-a dispus interzicerea părăsirii localităţii, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de falsificare de monedă.

Cele două persoane reţinute vor fi prezentate în cursul zilei de azi instanţei de judecată competente, cu propunere de arestare preventivă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite