FOTO: Alin Trăsculescu s-a lansat în cursa pentru Primăria Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actualul deputat va candida la alegerile din 10 iunie din partea alianţei electorale Alianţa pentru Vrancea, din care fac parte PDL, PNŢCD, UNPR, şi Partidul Ecologist. Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean va candida fostul viceprimar Liviu Bostan.

Preşedintele PDL Vrancea, deputatul Alin Trăşculescu, şi-a înregistrat astăzi candidatura la funcţia de primar al municipiului Focşani, la Biroul Electoral Municipal.

Acesta a venit însoţit de echipa cu care intenţionează să câştige majoritatea în consiliul local, însă l-a avut alături şi pe candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Liviu Bostan.

image

CLICK pentru imagini

„Sunt mai determinat ca niciodată să câştig Primăria Focşani, pentru că avem o serie de proiecte de realizat pentru focşăneni. Ne propunem un scor cât mai bun în aceste alegeri", a precizat Alin Trăşculescu.

Acesta şi-a exprimat regretul pentru că o parte din primarii PDL, referindu-se la cel de la Suraia, Poiana Cristei sau Valea Sării au trădat şi s-au dus la USL, dar este încrezător că oamenii pe care îi va prezenta în faţa alegătorilor în toate localităţile din judeţ vor reuşi să provoace surprize acolo unde candidează.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Focşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite