FC Vaslui şi Oţelul Galaţi au fost cele mai bune echipe de la Cupa “Prosport-Promenada Mall”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Vaslui a învins cu 2-0 în finală pe LPS Piatra Neamţ
FC Vaslui a învins cu 2-0 în finală pe LPS Piatra Neamţ

Prima ediţie a Cupei Promenada Mall la minifotbal fost câştigată de FC Vaslui, care în finală a trecut cu 2-0 de LPS Piatra Neamţ. Podiumul a fost completat de echipa Academiei de Fotbal Hagi, care a trecut cu 3-0 de echipa Oţelul Galaţi.

Pe locul 5 s-a clasat Prosport Focşani, antrenor Ionuţ Constantinescu) care a trecut în finala pentru locurile V-VI cu 2-1 de Academia Hagi II, goluri marcate de Andrei Paizan şi Marian Milea.

La grupa 2003, pe primul loc s-a clasat Oţelul Galaţi, iar pe treapta a doua a po-diumului a urcat Academia de Fotbal Ghe. Hagi. Locul trei a revenit echipei Prosport Focşani I (antrenor Marian Brutaru), care a câştigat finala mică, 1-0 cu Steaua Dunării Galaţi (gol înscris de Alexandru Lădaru).


Clasament final grupa 2001
1. FC Vaslui, 2. LPS Piatra Neamţ, 3. Academia de Fotbal Ghe. Hagi Constanţa, 4. Oţelul Galaţi, 5. Prosport Focşani. Cel mai bun portar: Mihai Mirică (Prosport Focşani), cel mai tehnic jucător: Alex Oroianu (Academia Ghe. Hagi), golgeterul competiţiei: Adrian Manolache (FC Vaslui).

Clasament final grupa 2003
1. Oţelul Galaţi, 2. Academia de Fotbal Ghe. Hagi, 3. Prosport Focşani, 4. Steaua Dunării Galaţi. Cel mai bun portar: Victor Cvitenco (Oţelul Galaţi), cel mai tehnic jucător: Răzvan Tănase (Academia de Fotbal Ghe. Hagi Constanţa), golgeter: Remus Tudorie (Oţelul Galaţi).

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite