Evoluţie de excepţie pentru gimnastele focşănene la Campionatul Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În aceste zile, Focşaniul a fost capitala gimnasticii româneşti
În aceste zile, Focşaniul a fost capitala gimnasticii româneşti

Sportivele legitimate la Clubul Şcolar de Gimnastică Focşani au demonstrat încă o dată cât de valoroase sunt. Fetele au obţinut nu mai puţin de 12 medalii la Campionatului Naţional Individual desfăşurat în aceste zile la Sala Polivalentă.

La individual compus s-au făcut remarcate Diana Damian şi Denisa Năstase, care au obţinut medalii de bronz, precum şi Georgiana Ciobotaru care a luat medalia de argint.

În finalele pe aparate, Maria Răuţă (junioare I) a obţinut aur la bârnă şi bronz la paralele, iar Denisa Năstase (junioare II) aur la sărituri, bronz la paralele, argint la bîrnă şi bronz la sol.

Pe podium s-au clasat şi Georgiana Ciobotaru, cu o medalie de bronz la sărituri, precum şi fetele de la junioare III, Dana Damian, care a luat argintul la bârnă şi Mădălina Racoş, medaliată cu bronz la sol.

La Campionatul Naţional Individual de Gimnastică au participat cele mai puternice cluburi din ţară, precum Cetate Deva, Steaua, Dinamo, alături de cluburi din Constanţa, Timişoara, Buzău, Ploieşti, Bârlad, Galaţi, Sibiu, Bacău, Oneşti şi Focşani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite