Este oficial: Oprişan vrea Revelion de 400.000 de lei / "Baronul" nu renunţă la parangheliile scumpe nici pe timp de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a negat că pregăteşte un mega-revelion în Piaţa Gării din Focşani, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Marian Oprişan, a iniţiat un proiect de hotărâre pentru şedinţa de miercuri în care le propune consilierilor să aloce 400.000 de lei din bugetul instituţiei pentru organizarea Revelionului în aer liber.

„Propunem alocarea sumei de 400.000 de lei pentru a oferi vrâncenilor ocazia de a petrece alături de familie Revelionul în Piaţa Gării din Focşani", scrie Oprişan (foto) în referat.

Marian Oprişan

Lista artiştilor invitaţi e ţinută din nou la secret firma ce se va ocupa de organizarea întregului eveniment fiind aceeaşi ca şi la Festivalul Bachus 2010, United Media Creative, condusă de solistul trupei K1, Radu Fornea.

„Nu ştiu cine vine deocamdată, dar cred că se va ocupa aceeaşi firmă ca de fiecare dată, cea de la „Bachus". Banii îi va lua toţi firma cu care va plăti artiştii, montarea scenei", ne-a declarat Dumiru Diţă, directorul economic al CJ.

Citiţi şi: EXCLUSIV În plină criză Consiliul Judeţean Vrancea aruncă 100.000 de euro pentru petrecerea de Revelion

              Oprişan aruncă 7,4 miliarde de lei vechi pe Festivalul Vinului pentru că "cetăţenii sunt trişti"

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite