Elicopterul de la MAI a fost să preia alte şapte persoane cu probleme medicale din localităţile înzăpezite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aparatul de zbor a a efectuat două misiuni de salvare a unor persoane care necesitau urgent asistenţă medicală. Şi echipajul de la SMURD a intervenit în două situaţii.

Ieri în judeţ mai erau încă localităţi în care nu se putea ajunge decât pe calea aerului. Acesta a fost şi motivul pentru care elicopterul aparţinând Inspectoratului General de Aviaţie din Bucureşti a plecat în mai multe misiuni.

Prima a avut loc în cusul dimineţii în localitatea Ciorăşti, de unde au fost preluate patru persoane respectiv un bărbat cu suspiciune de apendicită, o femeie de 76 ani, cu probleme cardiace, un alt bărbat, în vîrstă de 46 ani, ce acuza dureri toracice, dar şi un copil de 11 ani cu piciorul fracturat.

Elicopterul a plecat din nou pentru a aduce la spital o gravidă cu hemoragie de la Răduleşti, un bătrân degerat de la Voetin, în vârstă de 79 de ani şi un alt bărbat, care avea degerături la nivelul membrelor superioare, de la Bogza, în vârstă de 41 de ani.

Autospecialele SMURD au intervenit la rândul lor în două situaţii, un bărbat de la Dumitreşti cu accident vascular cerebral şi o bătrână de la Bordeşti, cu febră. Toate persoanele au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite