Elevii de la Şcoala „Ştefan cel Mare” vor învăţa la toamnă la „Universitatea „George Bariţiu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul Universităţii "George Bariţiu"
Sediul Universităţii "George Bariţiu"

Primarul municipiului Decebal Bacinschi s-a întâlnit cu administratorul clădirii în care a funcţionat până anul trecut universitatea pentru a discuta detalii legate de mutarea provizorie a elevilor de la şcoala din centrul oraşului, care se află în reabilitare.

În ciuda declaraţiilor sforăitoare făcute de edilii oraşului cu privire la faptul că lucrările de reabilitare a Şcolii „Ştefan cel Mare" vor fi finalizate la timp, până la începerea anului şcolar, acest lucru nu se va întâmpla.

În faţa acestei situaţii, primarul Decebal Bacinschi a mers ieri la Universitatea „George Bariţiu" din Focşani pentru a discuta cu administratorul imobilului aflat în Cartierul Sud închirierea spaţiului cu pricina pentru elevii şcolii „Ştefan cel Mare".

Astfel, din toamnă în sediul universităţii vor funcţiona 24 de clase care vor învăţa dimineaţa şi 18 care vor învăţa după-amiază, edilii dând asigurări că soluţia găsită este doar provizorie şi se va întinde pe o perioadă de câteva luni.

Rămâne de văzut cum vor reacţiona părinţii la aflarea acestei veşti, în condiţiile în care o şcoală de centru va fi mutată practic la marginea oraşului.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite