Elevii cuzişti s-au umplut de premii la olimpiadele naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceştia au participat în vacanţa intersemestrială la olimpiadele de limba engleză, chimie, fizică, limba italiană şi s-au întors acasă cu rezultate foarte bune. Profesorii şi elevii Colegiului i-au felicitat în prima zi de şcoală după vacanţa intersemestrială, pe toţi elevii menţionati printr-un banner afişat pe clădire, prin care le transmiteau că sunt mândri de ei.

La limba engleză, Victoria Septimiu Mihai, premiul I la faza judeţeană, elev pregatit de prof. Rodica Muntenescu, a obtinut un punctaj de 87,70 la faza natională a olimpiadei, desfasurată la Iaşi.

Tot la faza naţională, Alexandru George Măiereanu, din clasa a VIII-a, prăgătit de profesoara Emilia Poll, a obţinut o menţiune, o altă menţiune revenindu-i la olimpiada de chimie elevului Răzvan Olariu, tot de la clasa a VIII-a.

Tot la chimie s-au acordat trei premii speciale elevilor Vlad Tămaciu, clasa a X-a, Emanuel Sandu, clasa a XI-a şi Marius Iosub, clasa a XII-a. La limba italiană, elevele Iolanda Surkos, clasa a XI-a şi Elena Dogaru, clasa a XII-a au obţinut la faza naţională două premii I, iar Florin Pelin, clasa a XII-a a obţinut premiul III.

Elevii au fost pregătiţi de prof Ioana. La o altă competiţie, « Concursul National de Evaluare în Educatie », eleva Teodora Badiu, pregatită de prof. Livia Trestioreanu a obţinut premiul II la fizică.

Un alt rezultat deosebit l-a înregistrat preşedintele Consiliului Elevilor din Colegiul National « Al I. Cuza », Alexandru Ştefănuţ Munteanu, care a fost ales preşedinte al Consiliului Naţional al Elevilor.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite