Focşani: Elevii cu dizabilităţi, nedespărţiţi de măşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focşani: Elevii cu dizabilităţi, nedespărţiţi de măşti
Focşani: Elevii cu dizabilităţi, nedespărţiţi de măşti

Şcoala Specială „Elena Doamna” din Focşani s-a „echipat” corespunzător pentru a preveni noua epidemie de gripă. Conducerea unităţii a achiziţionat peste 100 de măşti, o gamă

Şcoala Specială „Elena Doamna” din Focşani s-a „echipat” corespunzător pentru a preveni noua epidemie de gripă. Conducerea unităţii a achiziţionat peste 100 de măşti, o gamă variată de produse igienico-sanitare şi dezinfectanţi, şi nu în ultimul rând s-a ocupat de informarea corectă a elevilor.
„Am luat măşti încă de la începutul lunii septembrie, deoarece suntem  o colectivitate închisă şi ne e frică să nu contactăm virusul gripal. De asemenea, am sporit igiena personală, folosim doar săpun lichid şi prosoape de unică folosinţă, iar clasele sunt dezinfectate de câteva ori pe zi”, spune Paraschiva Săndulachi, directorul unităţii.

Deşi au diferite dizabilităţi, elevii de la centrul de incluziune socială au înţeles foarte bine care sunt metodele de prevenire a virusului AH1N1 şi nu părăsesc şcoala fără mască de protecţie. Totodată, persoanele din exteriorul şcolii, inclusiv părinţii, nu au acces în unitate dacă nu poartă astfel de măşti.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite