Electrocasnicele sunt schimbate ca la Programul “Rabla”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sistemul “Buy Back” pare atractiv pentru clienţi
Sistemul “Buy Back” pare atractiv pentru clienţi

Sistemul buy-back introdus de marii comercianţi, prin care clienţii pot înlocui produsele uzate cu cele noi, a prins foarte bine la focşăneni.

Programul "Rabla" pentru autoturisme, care s-a bucurat de atâta succes, începe să fie copiat şi de marii vânzători de electrocasnice, prin aşa-numitul sistem "Buy Back".

Graţie noilor oferte, oamenii îşi pot aduna de prin casă electrocasnicele vechi, care nu le mai sunt de trebuinţă, şi să le ducă la centrul comercial, în schimbul lor putând să-şi cumpere cu o diferenţă de bani aparatură nouă.

Dacă până acum sistemul se aplica doar în cazul produselor electrocasnice mari, gen frigidere, aragazuri sau maşini de spălat, în ultimul timp s-a extins şi la alte produse cum ar fi fiare de călcat, mixere ori aparate de tuns.

Trebuie doar să te prezinţi la magazine cu un astfel de produs stricat şi primeşti pe loc o reducere de până 25% la cumpărarea unuia nou.

Focşănenii spun că programul "Rabla" la electrocasnice li se pare interesant şi chiar de ajutor, mai ales prin prisma reducerilor de care beneficiază.

"Tata vrea să-şi cumpere un nou frigider, cu două uşi şi m-a trimis pe mine să mă interesez. Am auzit că numai luna aceasta vor mai fi oferte la produsele care pot fi înlocuite. Reducerile mi se par bune", ne-a declarat Viorel Dragomir, din Focşani.

Vânzătorii sunt de părere că prin acest sistem de colectare se încearcă şi educarea populaţiei în domeniul protecţiei mediului, dar şi că aceste campanii promoţionale aduc vânzări mai mari decât în perioadele de reduceri.

"Oamenii au fost foarte interesaţi de ofertele noastre şi li s-a părut un lucru bun că pot să-şi înnoiască aparatura electrocasnică. Am vândut foarte bine şi sperăm ca perioada cât a mai rămas din campanie, până la sfârşitul lunii aprilie, să epuizăm stocul de produse introduce în ofertă", ne-a declarat reprezentantul de vânzări de la un mare centru comercial.

Bonusurile pot ajunge la 25%

Pentru o maşină de spălat al cărei preţ afişat la vânzare este de 1.179 de lei, clientul care duce alta stricată în loc primeşte o reducere de 100 de lei, iar pentru o combină frigorifică care costă 1499 de lei, reducerea este de 150 de lei. Reducerile sunt şi mai substanţiale în cazul obiectelor mici, unde se aplică un bonus de 25%.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite